Andi Moisescu prezintă Gala Premiilor Gopo 2011

Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisă în direct şi în exclusivitate pe TV de ProCinema pe 28 martie 2011, începând cu momentul sosirii invitaţilor pe covorul roşu, la ora 19:00. De la aceeaşi oră, Gala va putea fi urmărită şi online, pe www.premiilegopo.roşi www.procinema.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel, situată în inima Capitalei. Românii de pretutindeni vor putea urmări evenimentul pe PRO TV Internaţional, pe 30 şi 31 martie, de la ora 20:30.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi oameni de televiziune din România, Andi Moisescu, are o carieră impresionantă în radio şi TV. Născut pe 26 octombrie 1972, actualul realizator al emisiunii Apropo TV şi jurat al show-ului Românii au talent, ambele – producţii de succes difuzate de ProTV, a avut una dintre cele mai remarcabile evoluţii din peisajul media autohton: a debutat în urma participării la un concurs la Radio Unifan, ocupând apoi funcţiile de realizator, respectiv director de programe la diferite canale. În 1996, odată cu propunerea venită din partea conducerii Pro TV, a ales să facă pasul către televiziune. Calităţile lui Andi Moisescu l-au transformat, în scurt timp, într-unul dintre cei mai importanţi moderatori TV, cucerind audienţa cu emisiuni precum Ora 7 Bună Dimineaţa, Te uiţi şi câştigi, Dăruieşti şi câştigi, Marcă Înregistrată. În 2004, şi-a înfiinţat propria casă de producţie, Red Spike Film, punând bazele emisiunii Apropo TV, cu un format revoluţionar pentru programele de televiziune din România.

Andi Moisescueste al doilea realizator de televiziune care găzduieşte Gala Premiilor Gopo, după Cătălin Ştefănescu, cel care a prezentat prima ediţie, în 2007.  Pe lista prezentatorilor din istoria de cinci ediţii a Galei Premiilor Gopo se mai află trei actori români consacraţi: Mihai Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) şi Mihai Călin (2010).

Cea de-a cincea ediţie a Galei rezervă multe surprize telespectatorilor şi cinefililor români, printre care se numără şi un număr-record de vedete care şi-au confirmat deja prezenţa la Crystal Palace Ballrooms.Maria Dinulescu, Oana Pellea, Andreea Esca, Dragoş Bucurenci sau Cabral sunt doar câţiva dintre cei care vor urca pe scena Galei Premiilor Gopo pentru a înmâna statuetele create de sculptorul Adrian Ilfoveanu fericiţilor câştigători ai serii de 28 martie. Peste 400 de personalităţi din industria filmului, din media, din peisajul cultural românesc, dar şi numeroase vedete sunt aşteptate la acest eveniment.

Gala Premiilor Gopo este organizată de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi al Babel Communications.

Peste 400 de profesionişti actividin toate domeniile industriei de film româneşti sunt invitaţi să voteze pentru desemnarea câştigătorilor trofeelor din acest an, fie în plic sigilat, prin poştă, fie online, prin intermediul unui mecanism de vot asigurat de prestigioasa firmă de audit şi consultanţă PricewaterhouseCoopers, cu care Gala Premiilor Gopo a demarat din 2011 un parteneriat extrem de important.

Parteneri: Crystal Palace Ballrooms, The Ark, România Film, Ambasada Franţei, Institutul Francez din Bucureşti

Sponsori: Dacia, Apa Nova Bucureşti, Willbrook, Domeniile Sâmbureşti, Aqua Carpatica, Santal, Aperol, MAC Cosmetics

Servicii profesionale asigurate de: PricewaterhouseCoopers

Partener de promovare: Cocor Media Channel

Partener media principal: ProCinema

Parteneri media: MTV, Music Fm, The ONE, Gândul.info, Mediafax.ro