Andi Moisescu- din nou pe scena Galei Premiilor Gopo

Andi Moisescu va fi pentru al doilea an consecutiv gazda Galei Premiilor Gopo, desfășurată la Platinum Business&Convention Center și transmisă în direct și în exclusivitate pe TV de ProCinema pe 26 martie 2012, de la ora 19:00. Unul dintre cele mai savuroase momente ale Galei, cel al sosirii invitaților pe covorul roșu va fi relatat și în acest an de Amalia Enache și Mircea Solcanu.

Aceștia vor avea misiunea de a le oferi telespectatorilor informații despre peliculele aflate în cursă, dar și detalii despre starea de spirit a nominalizaților şi a celor care vor înmâna premii pe scena celei de-a şasea ediţii a Galei.

Tot de la ora 19:00, Gala va putea fi urmărită în direct și online, pe www.premiilegopo.ro și www.voyo.ro, dar și în inima Capitalei, pe cea mai mare mediafațadă din România, Cocor Media Channel. Românii de pretutindeni vor putea urmări evenimentului înregistrat, pe PRO TV Internațional, pe 31 martie și 1 aprilie, de la ora 23:30 (ora României).

Andi Moisescueste unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați oameni de televiziune din România. Născut pe 26 octombrie 1972, Andi Moisescu are o carieră impresionanță în radio și tv. În prezent, este realizatorul emisiunii Apropo TV și jurat al show-ului Românii au talent, ambele – producții de succes difuzate de ProTV.

Andi Moisescueste primul om din istoria Galei Premiilor Gopo care va prezenta show-ul de două ori. De asemenea, el este al doilea realizator de televiziune care a găzduit Gala Premiilor Gopo, după Cătălin Ștefănescu, cel care a prezentat prima ediție, în 2007.

Pe lista prezentatorilor din istoria de șase editii a Galei Premiilor Gopo se mai află trei actori români consacrați: Marius Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) și Mihai Călin (2010).

Înainte ca Andi Moisescu să îşi intre în rol pe scena Galei, alţi doi oameni de televiziune consacraţi vor găzdui transmisiunea în direct de pe covorul roşu: Amalia Enache și Mircea Solcanu, şi ei aflaţi la a doua prezenţă în echipa de gazde a Galei.

Născut pe 27 mai 1976, în Constanța, Mircea Solcanu este absolvent al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA Bucureşti. Are o carieră de 20 de ani în jurnalism, dintre care  12 petrecuţi în radio. De 5 ani este prezentatorul Poveștirilor de noapte de la Acasă TV, una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment autohtone.

Amalia Enacheare o experiență de 14 ani ca jurnalist. De 10 ani face parte din echipa Pro TV; în calitate de reporter, corespondent și prezentator al Ştirilor de Noapte. În ultimii șase ani, a prezentat, alături de Cristian Leonte galele de business pentru Ziarul Financiar și Business Magazin. Este unul dintre jurnaliștii de televiziune cei mai apropiați de filmul românesc.

Gala Premiilor Gopo este organizată de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi al Babel Communications.