Andreea Vasile

Nume real: Andreea Vasile
Locul naşterii: București, Romania
Data naşterii: 19.01.1984
Ocupaţie: Actor

Biografie

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, promotia 2008. Andreea Vasile a participat la prima serie a emisiunii concurs Big Brother. A reusit sa ajunga in finala. Dupa acest concurs a avut o emisiune la Atomic Tv, numita „Ya baby”, despre viata de noapte din cluburile bucurestene.

La postul OTV a prezentat o emisiune saptamanala, alaturi de Doru Iuga. Emisiunea se numeste „Dimineata devreme”.

In timpul studentiei, cand era studentă în anul al II-lea la UNATC la secția actorie, a jucat intr-unul din episoadele serialului „La urgență” rolul unei tinere de 23 de ani cu o tumoare la colon. Este primul film in care a jucat tanara actrita.

Roluri in teatru: Bobby in „Niste fete” de la Teatrul Bulandra , spectacol prezentat si la Teatrul “George Ciprian” din Buzău, „CEO” la UNATC. Tot la UNATC a jucat in „Trilogia Atrizilor”, in „Corifeul” si „Electra”.

La Teatrul „George Ciprian” din Buzau, gazduit de Teatrul Nottara, o intalnim in rolul Kathie din „Kathie si hipopotamul”, de Mario Vargas Llosa, in piesa ” Portrete de femei” de Neil LaBute, rolul Bobby.

La Gala Tânărului Actor „Hop” 2010 desfasurata la Mangalia, a interpretat un rol in comedia „Women in motion”, de Donald Margulies, alaturi de Diana Cavallioti.

A jucat si in filmele: „Luna verde” – Productie Castel Film + CNC. România (2010), rolul Irina; Bani (2008) – candidata la postul de actrita porno; „Eu” (2008); „Nasterea unei capodopere” (2008); O noua casa (2007).

Poze

Filme