Mihai Bobonete- prezentatorul Galei Premiilor Gopo 2013

Comediantul Mihai Bobonete va fi gazda celei de-a șaptea ediții a Galei Premiilor Gopo, desfășurată la Opera Națională București și transmisă în direct și în exclusivitate pe TV de Pro Cinema pe  25 martie 2013, de la ora 19:00. Unul dintre cele mai savuroase momente ale Galei, cel al sosirii invitaților pe covorul roșu va fi relatat, pentru al treilea an consecutiv, de Amalia Enache și Mircea Solcanu. Aceștia vor avea misiunea de a le oferi telespectatorilor informații despre peliculele aflate în cursă, dar și detalii despre starea de spirit a nominalizaților şi a celor care vor înmâna premii pe scena celei de-a şaptea ediţii a Galei.

Gala va putea fi urmărită în direct și online, pe www.premiilegopo.ro și www.voyo.ro, dar și pe cea mai mare mediafațadă din România, Cocor Media Channel.

Născut pe 14 iunie 1980, în Craiova, Mihai Bobonete (Bobo) este cunoscut publicului în special pentru numerele sale de stand-up comedy și aparițiile din serialele de televiziune (La Bloc, La Servici, Las Fierbinți) și show-ul Serviciul Român de Comedie.

Este întemeietorul Café Deko, prima cafenea de stand-up comedy din țară și membru fondator al trupei de improvizație ImproVizati. A realizat textele pentru campaniile publicitare Nutline (2009-2013). De asemenea, până în prezent, Mihai Bobonete a fost și MC la peste 100 de evenimente.

În trecut, Gala Premiilor Gopo a fost prezentată de Marius Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009), Mihai Călin (2010) și Andi Moisescu (2011, 2012).

Înainte ca Bobo să îşi intre în rol pe scena Galei, alţi doi oameni de televiziune consacraţi vor găzdui transmisiunea în direct de pe covorul roşu: Amalia Enache și Mircea Solcanu, şi ei aflaţi la a doua prezenţă în echipa de gazde a Galei.

Gala Premiilor Gopo este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Ministerului Culturii, Operei Naționale din București și al Babel Communications.