Monica Bârlădeanu

Nume real: Monica Bârlădeanu
Locul naşterii: Iaşi, România
Data naşterii: 12.12.1978
Ocupaţie: Actor

Biografie

Monica Barladeanu (nume de scena: Monica Dean) s-a nascut la Iasi si este o sagetatoare veritabila.

Si-a dorit pe rand sa devina doctor, actrita si avocat, dar visul Monicai a fost dintotdeauna sa lucreze in televiziune.

Monica a fost de multe ori aproape de acest domeniu, mai ales cand avea roluri in reclame, pasind deseori in platoul de filmare. Atunci a prins de fapt gustul pentru televiziune. Iar toate aceste aparitii televizate in spoturi publicitare, i-au dat Monicai un si mai mare imbold sa lupte pentru a-si atinge visul.

Este constienta de faptul ca are de invatat multe si ca acum se afla abia la inceput, dar, ambitiasa din fire, Monica isi propune sa nu dezamageasca.
Este o provocare foarte mare pentru ea sa dovedeasca publicului ca este un personaj credibil si faptul ca stie la fel de bine sa prezinte pe catwalk creatiile unor mari designeri si in acelasi timp sa prezinte zilnic un show de televiziune.

Emisiunea La Strada i-a oferit Monicai ocazia realizarii visului sau si posibilitatea de a se descoperi pe sine. Este incurajata bineinteles si de familia sa, care este foarte aproape de sufletul ei, exersandu-si astfel aptitudinile sale de viitoare familista. Mama si cei doi frati ai sai i-au fost intotdeauna alaturi si au sprijinit-o in tot ceea ce Monica a ales sa faca.

A lucrat ca asistent marketing la Editura “Polirom”.

Interpretul preferat este Eros Ramazotti.

Este sigura ca poate rezista loviturilor necinstite si poate sa o ia din nou de la capat.

Poze

Filme

Nominalizări / Premii Gopo

2010

MONICA BÂRLĂDEANU

CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ÎNTR-UN ROL PRINCIPAL

Francesca

Nominalizare