premiile gopo - editia a XII-a // 27 martie 2018

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc organizează cea de-a 12-a ediţie a Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment anual premiază valorile cinematografiei româneşti actuale.
 

ŞtiriPostat în 29.03.2011
Spectaculoasă, plină de viaţă...vibrând de invitaţi de marcă. Aşa ar putea fi descrisă în câteva cuvinte cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor Gopo, desfăşurată în seara zilei de 28 martie la Crystal Palace Ballrooms şi prezentată de Andi Moisescu. O ediţie plină de emoţii pentru nominalizaţii din acest an, o ediţie plină de satisfacţii şi momente speciale atât pentru câştigători şi nominalizaţi, cât şi pentru ceilalţi invitaţi ai Galei.
citeste mai mult
 
Postat în 24.03.2011
Au mai rămas patru zile până la startul celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo. O ediţie spectaculoasă, plină de momente inedite şi multe surprize de care se vor putea bucura atât cei prezenţi la eveniment, cât şi spectatorii de acasă
citeste mai mult
 
Postat în 17.03.2011
Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisă în direct şi în exclusivitate pe TV de ProCinema pe 28 martie 2011, începând cu momentul sosirii invitaţilor pe covorul roşu, la ora 19:00. De la aceeaşi oră, Gala va putea fi urmărită şi online, pe www.premiilegopo.ro şi www.procinema.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel, situată în inima Capitalei. Românii de pretutindeni vor putea urmări evenimentul pe PRO TV Internaţional, pe 30 şi 31 martie, de la ora 20:30.
citeste mai mult
 
Postat în 14.03.2011
Unul dintre cei mai apreciaţi actori români ai ultimelor decenii, Ion Besoiu, va fi recompensat cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo, programate pe 28 martie la Bucureşti. Unul dintre cele mai importante trofee din palmaresul Premiilor, acesta a fost acordat la ediţiile precedente altor trei actori emblematici pentru filmul românesc: Draga Olteanu-Matei, Marin Moraru şi Jean Constantin.
citeste mai mult
 
Postat în 8.03.2011
Atmosferă plină de stil şi eleganţă la ediţia din acest an a Gopo Fashion Night, evenimentul prezentat de The ONE, în cadrul căruia peste 100 de invitaţi au putut admira/proba creaţiile celor mai în vogă designeri români ai momentului.
citeste mai mult
 
Postat în 7.03.2011
Au mai rămas câteva ore până la startul Gopo Fashion Night, un eveniment prezentat de The ONE, în cadrul căruia actriţe, actori şi numeroşi profesionişti din industria cinematografică, nominalizaţi sau invitaţi la cea de-a cincea ediţie a Galei Gopo 2011, îşi vor putea alege ţinutele dintre creaţii ale unora dintre cei mai importanţi designeri români ai momentului.
citeste mai mult
 
Postat în 3.03.2011
Pe data de 7 martie, la The Ark va avea loc Gopo Fashion Night, un eveniment monden de senzaţie prezentat de revista The ONE, în cadrul căruia lumea filmului îşi dă întâlnire cu lumea modei.
citeste mai mult
 
Postat în 21.02.2011
Din cele 56 de titluri înscrise în cursa pentru nominalizările premiilor cinematografiei româneşti, 12 lungmetraje, 6 filme de scurt metraj şi 5 documentare au intrat pe lista celor care vor lupta pentru cucerirea statuetelor Gopo. Juriul celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo, alcătuit din directorul de imagine Dan Alexandru, criticii de film Florin Barbu, Tudor Caranfil, Mihai Chirilov, Angelo Mitchievici, jurnaliştii de film Florentina Ciuverca şi Alexandra Olivotto, regizorii Sinişa Dragin şi Florin Iepan, actriţa Medeea Marinescu şi inginerul de sunet Horea Murgu, nu a avut deloc o sarcină uşoară în vizionarea şi discutarea peliculelor produse în cel mai prolific an pentru filmul românesc din 1989 încoace.
citeste mai mult
 
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12