premiile gopo - editia a XII-a // 27 martie 2018

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc organizează cea de-a 12-a ediţie a Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment anual premiază valorile cinematografiei româneşti actuale.
 

ŞtiriPostat în 26.01.2015
Cea de-a noua ediţie a Galei Premiilor Gopo, eveniment ce recompensează realizările anuale ale cinematografiei autohtone, va avea loc pe30 martie 2015, în Bucureşti. Urmând modelul celebrelor Gale din domeniul cinematografiei europene Goya, Cesar sau BAFTA, Premiile Gopo reprezintă cel mai important eveniment dedicat valorilor filmului românesc.
citeste mai mult
 
Postat în 25.03.2014
Luni seară, 24 martie, la Opera Națională București, cea de-a opta ediție a Galei Premiilor Gopo și-a împărțit trofeele în prezența a peste 800 de invitați și jurnaliști acreditați. Găzduită de Amalia Enache și Radu Iacoban, gala a avut mult umor, momente inedite, dar și multă emoție. Telespectatorii au putut urmări ceremonia în direct și în exclusivitate pe TV pe ProCinema. Evenimentul a putut fi vizionat şi online pe www.premiilegopo.ro şi www.procinema.ro
citeste mai mult
 
Postat în 24.03.2014
În această seară – 24 martie, Opera Națională București, devine pentru a doua oară consecutiv, gazda evenimentului care răsplătește, în fiecare an, performanța din filmul românesc. Peste 800 de invitați sunt așteptați pe covorul roșu la o ediție care se anunță plină de emoții, surprize, dar și de umor. Prezentatorii Galei din acest an sunt Amalia Enache și Radu Iacoban.
citeste mai mult
 
Postat în 21.03.2014
Nãscut în anul 1938 la Cluj, Nicolae Mărgineanu a absolvit cursurile Institutul de Teatru si Cinematografie I.L.Caragiale, în 1968 (secția Imagine film). După o bogată activitate ca operator de film, din 1978 s-a dedicat regiei, devenind unul dintre regizorii de referință ai filmului românesc. Din 1990 este și producător de film. De-a lungul timpului, a semnat imaginea la 8 filme de lung metraj.
citeste mai mult
 
Postat în 13.03.2014
Marți, 11 martie 2014, Magazinul EVA – Design românesc a găzduit cea de-a cincea ediție a Gopo Fashion Night. Colecții impresionante de rochii și ținute semnate de cei mai în vogă designeri români, accesorii pline de eleganță și rafinament dar și numeroase tentații dulci au fost câteva dintre elementele evenimentului prezentat de Banca Comercială Română (BCR).
citeste mai mult
 
Postat în 10.03.2014
În 2014, Premiile Gopo îi aduc un omagiu maestrului teatrului și filmului românesc, Radu Beligan. Acesta va primi Premiul pentru Întreagă Carieră în cadrul Galei ce va avea loc pe 24 martie și care va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TV de ProCinema și online pe www.premiilegopo.ro și www.procinema.ro.
citeste mai mult
 
Postat în 6.03.2014
Cea de-a cincea ediţie a Gopo Fashion Night, eveniment prezentat de Banca Comercială Română (BCR), în cadrul căruia lumea filmului îşi dă întâlnire cu lumea modei, va fi găzduită pe 11 martie 2014 de Magazinul EVA – Design românesc.
citeste mai mult
 
Postat în 24.02.2014
Cinci lungmetraje intră anul acesta în cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo: Câinele japonez (r. Tudor Cristian Jurgiu), Când se lasă seara peste București sau Metabolism (r. Corneliu Porumboiu), La limita de jos a cerului (r. Igor Cobileanski), Poziția copilului (r. Călin Peter Netzer) și Rocker (r. Marian Crișan). Autorii celor cinci filme – Tudor Cristian Jurgiu, Corneliu Porumboiu, Igor Cobileanski, Călin Peter Netzer și Marian Crișan – concurează și pentru statueta care răsplătește Cea mai bună regie.
citeste mai mult
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9